Дитяче меню на День народження | ТОП-5 страв без яких не обійтись

Дитяче меню на День народження | ТОП-5 страв без яких не обійтись

Блог Перегляди: 2609

Батькам завжди хочеться подарувати своїй дитині на День народження найкращий і бажаний подарунок. А на додаток до нього влаштувати незабутнє свято, яке запам'ятається не тільки їхній дитині, але і її друзям. Крім розважальної програми батькам потрібно подбати про меню для свята і врахувати усі вподобання маленьких гостей.

Що найкраще замовити на День народження Вашої дитини?

Складання списку страв для дитячого свята має свої особливості. По-перше, на стіл не можна подавати надто солоні і гострі продукти, а також надмірно жирну їжу. Виключається величезна кількість страв, що мають в своєму складі перець, часник і майонез. Не рекомендується до вживання копченості.

По-друге, не вдавайтеся до занадто сміливих експериментів. Практика показує, що діти не дуже добре сприймають нову їжу.

По-третє, бажано не подавати червоні і помаранчеві фрукти, а також деякі овочі, оскільки у маленьких гостей вони можуть викликати алергію.

Також не бажано використовувати фрукти, що містять кісточки. З тієї ж причини з меню дитячого свята краще прибрати деякі сорти винограду і рибу.


Почнемо з гарячих страв. Не кожна дитина любить котлети або м'ясо. А ось якщо шашлик, це ж зовсім інша справа! Тут головне, як презентувати страву. Одна справа, коли це шматочки м'яса, що лежать на тарілці і зовсім інша, якщо це м'ясо на шпажці. Це вдвічі цікавіше і смачніше. У Joy Land готуються шашлики з курятини, телятини, свинини та сьомги.

Піца. Погодьтеся, в сучасному суспільстві піца користується величезною популярністю. Її люблять усі, незалежно від віку. Є особлива категорія людей, яка просто обожнює піцу. І ця категорія - діти.

Піца з грибами та шинкою, сирна, м'ясна, овочева - даний перелік можна продовжувати ще довго. Тільки уявіть, яка смакота! Смачна, ароматна і свіжа - така піца від Joy Land здатна подарувати свято будь-якій дитині!

 

На гарнір можна подати улюблену дітлахами картоплю фрі або ж пасту.
Як закуски можна приготувати цікаві і яскраві канапки. Дуже складно дітей змусити з'їсти корисні овочі. А це ідеальний варіант для того, щоб привернути увагу. На шпажки нанизуються свіжі овочі з різними сирами і видами ковбас. Варто відзначити, що канапки у Joy Land можуть бути і з фруктів. Цікава подача звичайних фруктів здивує і порадує малюків.

 

Але, найголовніша страва для дітей - це, звичайно ж, торт. Простими солодощами дітей вже не здивуєш. Сьогодні торт - це справжнє полотно для творчих експериментів. На ньому можна зобразити будь-яких казкових персонажів, тварин і, навіть, фотографію самого іменинника. Є можливість написати на ньому вітальні слова та побажання. Тому, якщо Ви хочете порадувати Вашу дитини і його товаришів, кондитерська Joy Land допоможе реалізувати будь-які забаганки маленького іменинника. Відповідно до віку дитини Вам будуть запропоновані різні варіанти.

 

Це тільки невеликий перелік страв від Joy Land, які можна подавати на святковий стіл для дітей. Все залежить від Вашої фантазії, можливостей і смакових переваг Ваших дітей.

Друк