Куди піти з дітьми у Хмельницькому?

Блог Перегляди: 3523

У батьків часто виникає питання: куди піти з дітьми на вихідних? Постійні захоплення начебто гуртків і секцій, звичайно, важливі. Однак для дитини це стає повсякденністю. До того ж, це інше коло спілкування, ставлення до якого батьки мають тільки непряме: привезли, поїхали у своїх справах, повернулися і забрали вчасно.

І батькам, і дитині необхідно проводити разом час. Не варто відмахуватися словами "іншим разом". Коли Ви в останній раз разом кудись ходили, крім школи або садочка? Почніть з того, що Вашому чаду цікаво. А може, ви Хмельницькому проїздом? Приїхали в гості на пару днів і не знаєте, куди сходити з дітьми? Наш список дитячий розваг напевно допоможе скласти цікаву і пізнавальну програму.

Ми постаралися зібрати корисні підказки, щоб питання «Які розваги для дітей в Хмельницькому?» Не застало зненацька. До Вашої уваги ТОП-5 дитячих розваг у нашому місті.

СОК “7 Океан” - все, що потрібно для активного відпочинку в одному місці: аквапарк, батутна зона, автодром, ігрові автомати.

 

Батутна зона

Якщо у Вас маленька непосида з зарядом енергії 24 години на добу - тоді Вам до батутної зони Joy Land. Стрибки на батуті для дітей приносять масу позитиву. Разом з емоційною складовою стрибки на батуті відомі своєю ефективністю. Навіть прості вправи початкового рівня дозволяють дати навантаження і розвиток багатьом групам м'язів, підтримуючи організм у відмінній формі.

 

Аквапарк

Чи можна у Хмельницькому швидко відволіктися від рутини і метушні, від постійного шуму і скаженого ритму життя? Звичайно ж, можна! І зробити це краще за все в аквапарку “7 Океан”. Ви не тільки відмінно скрасити своє дозвілля, а й значно поправите здоров'я. Після водних процедур організм скаже вам тільки спасибі! А якщо це не аквапарк, а цілий розважальний і оздоровчий центр, в якому є джакузі, сауна, дитяча зона і заклад харчування? Звичайно ж, це тільки на краще. І саме такі послуги пропонує аквапарк «7 Океан» у Хмельницькому!

 

Дитяче кафе “Joy Land”

Кращий варіант вечірки для малюків - це дитяче кафе. Тут є все необхідне для дитини: різноманітні солодощі в меню, ігрова зона і аніматори. У кафе завжди панує затишна атмосфера. Для дітей тут і дитяче караоке, дзеркальний лабіринт, 6 стилізованих кімнат, ігрові автомати. Приміщення кафе можна замовити для проведення випускних, дитячих день народжень. В меню представлено більше 50 страв української, європейської, японської кухонь.

 

Автодром

У Вас росте юний Шумахер, який дуже любить керувати машиною? Пропонуємо провести весело час на автодромі “Joy Land”. Не пропустіть можливість відчути себе справжнім гонщиком.

 

Ігрові автомати

У Joy Land Ви знайдете більш 50 ігрових автоматів, симуляторів, міні - атракціонів на будь-який смак. Тут і класичний аерохокей, баскетбол, ігрові автомати розвиваючі витримку і реакцію з кульками, молотками, барабанами, звірятами, машинки, мотоцикли, лабіринт і багато іншого! Разом з VR-симуляторами поринь у світ віртуальної реальності.

Друк