В дитини День народження! Де ж відсвяткувати?

В дитини День народження! Де ж відсвяткувати?

Блог Перегляди: 844

Сьогодні з усіх усюд звучить фраза “сучасні діти зовсім інші“ чи “ми такими не були” і т д. Але, погодьтеся, що не лише юне покоління зазнало змін, молоді люди, котрі є батьками тих самих “зовсім інших дітей” багато в чому відрізняються від своїх мам та татусів.

Новий підхід до виховання та навчання, нові можливості зробили свій внесок у розвиток нашого мислення та сприйняття певних ситуацій. От чи могли Ви колись подумати, що у свої 7 років будете випробовувати власний вестибулярний апарат на гіроборді, чи заміните дерев'яний “псевдо-меч” на кулемет, що стріляє лазером? Впевнені, що ні. Так само, як і святкування Дня Народження асоціювалося з приїздом дідуся та бабусі та спеченим мамою тортом. На нашу думку, у сімейних святах немає зовсім нічого поганого, навпаки, сучасне суспільство до такої степені зайняте та завантажене, що сімейні зустрічі-швидше виняток, а ніж правило, а мамина випічка-80 рівень супер-жінки. Але варто сказати, що на даний момент, традиційний спосіб святкування важливих подій відійшов на другий план, звичайні посиденьки за столом нецікаві ні дітям ні дорослим. Якщо ж батьки ще згодні потеревенити за банкетним столом, то від малечі такого чекати не варто. До того ж, бажання подарувати усе найкраще власній дитині та пошук нових яскравих емоцій, змушує батьків шукати щось особливе для святкування особливих подій. Саме тому ми пропонуємо Вам свою допомогу! Команда дитячого розважального центру Joy Land у Хмельницькому запрошує Вас відзначити важливі події разом. Ми допоможемо влаштувати день, що закарбується у пам'яті на довго, а отримані емоції ще довгий час будуть нагадувати про цю подію.

Якщо у Вашого малюка незабаром свято і Ви в пошуках гарного місця для святкування-ми чекаємо на Вас, якщо Ви визначилися з концепцією майбутньої вечірки для своєї дитини і Вам потрібна допомога у її втіленні-ми, все ще, чекаємо на Вас, якщо Ви бажаєте зробити щось цікаве та яскраве, але не маєте часу на організаційні питання-команда Joy Land з радістю у всьому допоможе. ДРЦ Joy Land у Хмельницькому-це величезний простір для розваг та відпочинку, де втілюються у життя мрії та бажання.

Що ми хочемо Вам запропонувати? Для непосидючих та невтомних енерджайзерів діє величезна батутна зона, де Ваш малюк, однозначно, позбудеться надлишку енергії. А увагу зовсім маленьких відвідувачів приверне лабіринт та сухий басейн. Одним із найкращих подарунків для Вашої дитини буде час проведений з батьками, коли вони не поспішають на роботу та не зайняті побутовими справами, а для того аби Ви, мама і тато, розслабилися та згадали той самий дитячий запал, спробуйте свої сили на гральних автоматах! Повірте, дух суперництва та справжні яскраві емоції усім забезпечені. Якщо ж Ви плануєте відсвяткувати День Народження і хочете не просто повеселитися сім'єю, а організувати справжню вечірку, пропонуємо Вашій увазі стилізовані кімнати. Ковбойська, космічна, морська кімната, barbie, frozen, кімната тачки-обирайте, яка до вподоби Вашому малюку. Запрошуйте гостей та придумуйте дрес код відповідно до тематики, повірте, атмосфера, декорації, реквізити - все це подарує незабутні емоції та враження малечі. Якщо у Вас є власні ідеї, ми прикладемо усі зусилля для втілення їх у реальність. За банкетним столом годинами сидіти ніхто не збирається, але ж варто потурбуватися про святковий ланч, де можна буде відновити силу та запас енергії. Мама іменинника(-ці) не падає з ніг біля плити, мама іменинника займається своїми справами, адже у неї сьогодні теж свято. Саме тому Вам варто скористатися послугами дитячого кафе “Joy Land”, у якому представлені страви української, японської та європейської кухні на будь-який смак та гаманець. Не варто тратити час та сили на приготування їжі, просто оберіть страви, які Вам до смаку та насолоджуйтеся часом проведеним у колі близьких Вам людей. А як же головний атрибут кожного Дня Народження, торт? Де замовити, як доставити, який обрати?Жодних проблем! Власна кондитерська “Joy Land” виготовляє торти на замовлення, які стануть родзинкою Вашого свята. Що вимагається від Вас? Обрати начинку та дизайн ласощів, а ми потурбуємося про смак, якість та красу головної деталі свята.

Чекаємо Вас у дитячому розважальному центрі “Joy Land” у Хмельницькому, ми допоможемо створити для Вашої дитини свято мрії, а Ви, тим часом, зможете весело та цікаво провести час разом зі своїми рідними та друзями, не турбуючись про приготування страв та запалювання свічок на святковому торті, адже ми це зробимо за Вас. Вам залишається просто користуватися можливостями сьогодення, не варто тратити час на те, що якісно та ефективно можуть зробити професіонали своєї справи.

Друк