Відвідувати ігрові кімнати - не лише весело, а по-справжньому КОРИСНО

Відвідувати ігрові кімнати - не лише весело, а по-справжньому КОРИСНО

Блог Перегляди: 1325

Сьогодні, в плані сімейного відпочинку, дуже популярними стали розважальні платформи, де буде цікаво та весело не лише діткам різного віку, а й їхнім батькам. Особливо актуальні та зручні такі місця, коли Ви плануєте святкування дитячих Днів Народження, хочете провести вихідний день у великій гамірній компанії з дітками та дорослими чи просто вирішили повеселитися усією сім'єю.

Саме тому хочемо запросити Вас у дитячий розважальний центр Joy Land у Хмельницькому, у місце, де ніколи і нікому не буває нудно, адже тут на Вас чекає величезна батутна зона, безліч ігрових автоматів, для різних вікових категорій, автодром, декілька стилізованих кімнат, лабіринт з перешкодами, для найменших відвідувачів. Але сьогодні ми б хотіли поговорити не про розваги та веселощі, а про те, чому відвідувати такі місця-корисно! Так, так, корисно і необхідно!

Чим дитячі розважальні центри цікаві? Тим, що це, так би мовити, різні види класичного дитячого майданчика, зібрані у одному місці, де основне заняття-гра. Активна цікава гра дорівнює гармонійний розвиток! Чому? Тому що, під час цього невинного та звичайного заняття, Ваше чадо взаємодіє з навколишнім середовищем, імпровізує. Свого роду, це стимуляція роботи головного мозку, розвиток нових навичок та вмінь, тренування мілкої моторики, соціалізація, адже дитина знаходиться у гурті, де потрібно спілкуватися, домовлятися, ділитися. Чи часто Ви спостерігали, щоб під час дитячих ігор, учасники спокійно стояли чи сиділи? Ні, найчастіше, ми бачимо активний рух, а рух-це життя. Адже, для гармонійного розвитку, необхідна щоденна фізична активність, так зване, динамічне навантаження, що має лише позитивний плив на організм, що розвивається та росте. Бо ж технічний прогрес впливає як на дорослих, так і на дітей. Усі ми забагато часу проводимо з гаджетами, без яких, безумовно, неможливо уявити сьогодення. Саме тому фізичний відпочинок такий важливий, коли стимулюється робота серцево-судинної системи, нормально розвивається опорно-руховий апарат, підтримується оптимальна вага тіла, тренується дихальна система. Одне з найпопулярніших місць, серед наших наймолодших відвідувачів-лабіринт з перешкодами. Тут і мотузкова драбина і сухі басейни з кульками, різноманітні гірки, заплутані тунелі. Насправді, коли дорослий бачить просто “біганину”, Ваші дітки роблять наступне:

Наступна величезна територія для розваг з користю-батутна зона, яка у ДРЦ Joy Land замає близько 700 м кв. Проведений тут час корисний не лише для діток, а й для дорослих. В чому користь?

Якщо Ви вирішили весело провести час на батуті, не забувайте про деякі правила, а саме: переконайтеся, що одяг, який Ви обрали для відпочинку, зручний та комфортний, кишені варто перевірити на наявність гострих(бажано, будь-яких)предметів; дітям не слід брати іграшки з собою у зону стрибків; слідкуйте за часом проведеним Вашими дітками на батуті, адже під час активних фізичних навантажень легко перевтомитися. Як і у будь-яких фізичних вправ, для стрибків на батуті існують протипокази: цукровий діабет, стенокардія, артеріальна гіпертензія, бронхіальна астма, остеопороз. Як і завжди, ми рекомендуємо, для початку, проконсультуватися у Вашого педіатра чи сімейного лікаря, якщо Ви маєте якісь сумніви, що стосуються стану здоров'я. У Джой Ленд у Хмельницькому функціонує більше 40 ігрових автоматів для дітей різного віку. Це завжди весело, цікаво та захоплююче. Та знайте, дорогі батьки, що навіть ігрові автомати можуть мати користь. Зазвичай, коли дитина зайнята грою, вона наче повністю у неї поринає. У такі моменти у Вашого малюка розвивається пам'ять, увага, стратегічне та логічне мислення.

Ми турбуємося про Вас та Ваших діточок, адже усі ігрові площадки сконструйовані з дотриманням необхідних вимог: м'які поверхні, відсутність гострих та виступаючих деталей, надійні кріплення. Тут слідкують за чистотою, мікрокліматом, освітленням та вентиляцією приміщень. Завітайте у JOY LAND та переконайтеся особисто, що відпочивати, гратися та розважатися можна з користю.

Друк