Де відсвяткувати дитяче день народження у Хмельницькому

Де відсвяткувати дитяче день народження у Хмельницькому

Блог Перегляди: 1530

День народження донечки або синочка - це особливий момент, наповнений очікуванням чогось незвичайного і чудесного. Завдання дорослих полягає в тому, щоб це свято запам'яталося дитині відчуттям безмежної радості. Joy Land - дитячий клуб для проведення Дня народження у Хмельницькому, в якому ваш малюк зможе насолодитися кожною миттю щасливого дитинства.

Організація дня народження дитини - це величезна праця. Кожні мама і тато хочуть перетворити цей день в незабутню подію, в справжній феєрверк святкового настрою і яскравих вражень. Основні питання, які постають перед батьками напередодні свята: де буде проходити свято, яку вибрати програму, кого запросити, яке вибрати дитяче меню?

Найкраще місце проведення - дитячо-розважальний центр “Joy Land” у Хмельницькому, адже батьки усі турботи стосовно організації професіоналам.

Існує кілька причин для того, щоб відзначити День народження в дитячому центрі “Joy Land”:

Програму розваг краще підбирати потай від дитини, забезпечивши тим самим для нього захоплюючий сюрприз. Але, звичайно, смаки малюка потрібно врахувати обов'язково. В ході захоплюючої програми можна запланувати виступ клоунів, конкурс з караоке, сюжетні ігри, майстер-класи .

Принципово важливим моментом в плануванні програми заходу є те, що її не можна перевантажувати. Великий потік яскравих вражень для дитини може стати травмуючим, він може втомитися і не отримати тієї радості, яка була запланована. Плануючи програму свята, передбачте зручний для дітей час його проведення. Як правило, дошкільнята сплять вдень 1,5-2 години, тому краще розбити святковий день на два етапи. Перший - вранці, що має на увазі привітання в колі сім'ї, а другий - після полудня, коли можна запросити гостей. Тривалість програми заходу не повинна перевищувати 2-2,5 години, щоб не перевтомити дітей.

Якщо не всі діти знайомі один з одним, то перед початком заходу можна пограти в «м'яч знайомства». Діти кидають один одному м'ячик і називають свої імена та імена тих, кому збираються кинути.

Пам'ятайте, що в цьому віці діти ще не вміють грати самостійно. Їм потрібна допомога аніматорів, які б встановлювали правила гри, стежили за їх виконанням.

Адміністратор дитячо-розважального центру допоможе скласти святкового меню, для Вас великий вибір страв української, японської та європейської кухонь. Традиційно на дитячі свята накривають солодкий стіл. В меню включають тістечка, цукерки, фрукти.

Батькам запрошених дітей бажано заздалегідь до початку заходу повідомити місце проведення, тривалість і форму одягу (наприклад, в квартирі жарко, або ви хочете провести костюмоване свято). Також добре б з'ясувати заздалегідь деякі медичні аспекти (наявність карантину, хронічних захворювань і т.п.).

Завдяки величезному досвіду роботи з малюками наші фахівці проводять організацію дитячих свят, що вражають уяву будь-якої дитини.

Друк