Дитяче кафе у Хмельницькому | ДРЦ "Joy Land"

Дитяче кафе у Хмельницькому | ДРЦ "Joy Land"

Похід з дитиною в кафе - справжнє свято. Це нові емоції та враження, нова атмосфера і "не домашня". Дорослі з малятами час від часу ходять у дитяче кафе. Іноді - це завершення прогулянки по місту, іноді - свято для друзів в честь дня народження, випускний, сюрприз за гарну поведінку.

Дуже полюбилося хмельничанам дитяче кафе "Joy Land", що відкрилося більше 4 років тому. Особливо воно притягує дітей. Це найбільший заклад в місті Хмельницький, де на території більше 3000 кв. м. розташовано дитяче кафе, стилізовані кімнати для святкувань урочистих подій, батутна зона, ігровий майданчик для малят, автодром, дзеркальний лабіринт та ігрова зона з більш як 50 ігровими автоматами. Відмінна можливість відпочити батькам! Простора територія кафе добре проглядається з будь-якого місця, тому мають гарну нагоду відпочити, адже вони бачать чим діти зайняті!

Інтер'єр кафе оформлений у вигляді палуби корабля, стіни розписані в морському стилі, що дозволяє поринути в світ фантазій і уявити себе справжнім моряком чи піратом.

Дитяче кафе "Joy Land" працює у будні з 12.00 до 21.00, у вихідні з 10.00 до 21.00, а за попереднім записом кожен бажаючий має змогу замовити стилізовану кімнату на вибір у наступних стилях:

  • Тачки;
  • Ковбойська;
  • Космічна;
  • Морська кімната;
  • Кімната "Frozen";
  • Кімната "Барбі".

Потрапляючи у дитяче кафе, непосиди переносяться в світ мрій і фантазій: відчайдушні розбійники, відважні пірати з улюблених фільмів і мультиків, герої книг про морські пригоди.

Дитяче кафе у центрі містаРозважальні програми Зупинимося на тому, що найбільше запам'ятовується дітям і їх батькам, - на розважальній програмі.

У нас знайдеться все необхідне, щоб зробити ваше свято по-справжньому цікавим, веселим і незабутнім. Кращі аніматори Хмельницького, найяскравіші костюми, авторські і оригінальні ігри, караоке. Ми знаємо, як здивувати батьків і порадувати діточок. Кожен сценарій індивідуальний з урахуванням віку і теми торжества.

Адміністрація дитячого кафе "Joy Land" веде дуже строгий відбір артистів, які працюють з дітьми. Тут працюють майстри, які вміють знаходити підхід до кожної дитини і моментально можуть адаптувати програму під настрій і темперамент гостей свята.

Меню кафе різноманітне: кожен знайде щось собі до смаку. Піца, суші, гарячі страви, салати, великий вибір тістечок і напоїв.

Тематичні Торти з кумедними фігурками, і пам'ятними написами реалізує на замовлення кондитер дитячого кафе “Joy Land”. Будь-які ваші смакові фантазії будуть реалізовані! Бісквітний, горіховий і інші смаки тортів нам по плечу! Ще одна розвага для винуватця торжества - задути свічки на торті за допомогою ... сміху! Це дуже весело, але не так просто, як здається! Кожен іменник отримує подарунки від адміністрації кафе: квитки у аквапарк, на автодром і до дзеркального лабіринту

У кафе є ігрова зона з ігровими автоматами, де діти можуть поганяти на машинках, постріляти і пограти у баскетбол. Будь-яку вечірку урізноманітнює дискотека і караоке, що відкриває нові таланти маленьких гостей кафе.

Кафе розташоване неподалік від центра міста Хмельницький по вулиці Тернопільській у СОК “7 Океан” на 4 поверсі. Якщо вам потрібен свято, кафе подарує вашій дитині найяскравіші емоції, веселощі і казкові розваги.


Друк   E-mail